Electrabel is een energieleverancier die de markt goed kent. Het zet in op haar krachten en probeert daarmee de klant zoveel mogelijk tegemoet te komen. Sinds juli 2012 moeten alle energiemaatschappijen dezelfde modelcontracten aanbieden. Dat betekent dat ze niet mogen variëren in de voorwaarden van hun stroomlevering, maar wél in de tarieven. Electrabel weet daar gebruik van te maken door voordelige tarieven aan te bieden, en tegelijkertijd zich aan de afgesproken voorwaarden te houden.

Zo heeft Electrabel de speciale aanbieding om uw contract voor drie jaar vast te leggen. Dat klinkt als een verplichting, maar het geeft u als klant juist vrijheid. De vrijheid om op elk moment bij Electrabel te vertrekken en over te stappen naar een andere energieleverancier, zo u wil. Het voordeel van het vastleggen van een contract met Electrabel is het feit dat Electrabel op deze manier een mooie prijs voor uw stroomvoorziening van de komende drie jaar kan maken.

Volgens de consumentenbond is Electrabel, mede door deze regeling, de goedkoopste van Nederland op het gebied van stroomvoorziening. Zo verkondigde de bond in maart van dit jaar. Een actueel onderzoek van een betrouwbare en neutrale partij, dat Electrabel alleen maar aantrekkelijker maakt voor de energieklant van Nederland.

Energieleveranciers

Is Electrabel de maatschappij voor u? Of wilt u een andere goedkope energieleverancier? Vul uw gegevens in en bekijk direct de goedkoopste energiecontracten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *