Dong Energy is samengesteld door een aantal Deense energiebedrijven die samen zijn gaan werken onder de naam: Dong Energy. Later nam zij een Nederlands energiebedrijf over, waarop het de Nederlandse markt betrad. Alle kennis en ervaring die de verschillende bedrijven hadden, zijn gefuseerd in één groot energieconcern, waardoor hun werkwijze optimaal is.

Dong Energy is sinds 2005 op de Nederlandse markt te vinden. Sindsdien is Dong Energy goed voor de energievoorziening van meer dan 40.000 huishoudens.

Één van de belangrijkste kernwaarden van Dong Energy is duidelijkheid. Het bedrijf merkte dat de Nederlandse energiegebruiker weinig vertrouwen had in zijn energieleverancier, doordat bij verschillende collega’s veel zaken achter gesloten deuren plaatsvonden. Daar maakt Dong Energy het verschil. Dong Energy’s werkwijze is doorzichtig en duidelijk voor al haar klanten.

Zo is er te zien dat Dong Energy investeerde in windturbines in Engeland, om duurzame energie op te kunnen wekken. Een andere belangrijke kernwaarde van Dong Energy. Ze maken ook gebruik van windparken en louter schone gascentrales. Uw geld gaat dus niet alleen naar uw stroomverbruik, maar komt ook terecht bij goede investeringen in een duurzame toekomst.

Dong Energy is naast haar andere kernwaarden ook flexibel. Zo is het elke maand mogelijk om uw energiecontract op te zeggen bij Dong Energy. Gewoon, omdat het kan.

Energieleveranciers

Via onze energievergelijker kunt u overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Na het invullen van uw gegevens ziet u direct welke energieleverancier dit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *